Loading... Loading...

Over Mij

RICHARD HAEX PERSONAL TRAINER & COACH

Ik ben gestart in 1989 in de fitness branch, in deze periode heb ik bij verschillende sportcentra verschillende ervaringen opgedaan op gebied van fitnessbegeleiding, groepslessen, personal-training, small group training en team trainingen.

In 2011 ben ik voor mezelf gestart als zelfstandig personal trainer. Door mijn jarenlange ervaring en veel op de praktijkvloer te hebben staan heb ik ontzettend veel verschillende mensen geholpen met het behalen van hun doelstellingen. Regelmatig ga ik naar workshops en externe trainingen om mijn eigen niveau op pijl te houden.

Door de variatie in mijn werk ben ik op meerdere fronten inzetbaar zo werk ik bijvoorbeeld bij een fysio waarbij ik medische fitness verzorg, ook werk ik bij bedrijven waar ik diverse trainingen verzorg. Daarnaast geef ik veel personal training aan huis en in de buitenlucht, ook geef ik team trainingen, bootcamp en loop trainingen. Door deze variatie in mijn werkzaamheden heb ik veel kennis opgedaan bij verschillende organisaties en ben ik altijd up-to-date. Graag wil ik jouw helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen, vraag hiervoor naar een gratis kennismakingsgesprek of bekijk alle mogelijkheden hieronder

1 +

klanten

1

jaar ervaring

1

training mogelijkheden

x

Contact formulier